WIE-WAT-WAAR?

Zaterdag 21 Mei 2022 mag je alvast vrij houden in je agenda (en de zondag er na misschien ook wel). Dan vieren we namelijk ons vijfjarig jubileum. Vanaf 14:00 tot 21:00 uur kun je weer heerlijke Speciaalbieren komen proeven en baldadige Burgers verorberen! Naast de 10 aanwezige brouwers, burgers, cider-bar en een goei stukske (live) muziek is er natuurlijk nog veel meer lekkers te vinden!

Het Festival wordt gehouden op het schitterende terrein van Gilde Sint Antonius Abt in Helmond-’t Hout. We zijn erg zuinig op dit mooi plekje in de natuur dus gooi je afval in de afvalbak en je peukjes in de asbak 😉 Dankjewel!

FESTIVAL Terrein
Antonianenpad 1
5706 EZ Helmond (’t Hout)
TIP Kijk ook even bij Bereikbaarheid!

Het Festival is Gratis toegankelijk. Je kan dus ook gewoon lekker rondwandelen en genieten van de muziek. Wil je bier proeven bij de brouwers of een hapje eten? Dan betaal je met munten die bij de kassa te verkrijgen zijn. Tevens heb je een Proefglas nodig om bier te kunnen proeven. Een proefglas kun je bemachtigen via de Ticket Shop of indien nog beschikbaar aan de kassa* (meerprijs van €2.50 t.o.v. online Starter Kit). De urinoirs en toiletten zijn Gratis te gebruiken.

DUDE WHERE’S MY TICKET? Heb je geen ticket ontvangen in je mail? Kijk eerst even of je spamfilter niet te ijverig is geweest. Het komt wel eens voor dat ze onterecht bij spam of ongewenste email terecht komen. Staan ze daar niet bij?… Neem dan even contact op via stichtingtastyevents@gmail.com of stuur ons een berichtje via Facebook. Dan kijken we even wat er mis is gegaan.

Op het festival betaal je met munten en proef je het bier in de aangeschafte proefglazen (15cl). Munten kosten 2,50 euro. Munten worden niet retour genomen. Ook zijn de glazen niet inwisselbaar maar jouw eigendom en mag je deze thuis trots op de schouw zetten! Voor wijn of frisdrank heb je géén proefglas nodig.

Het kan zijn dat je een halve munt terug krijgt als bijvoorbeeld een consumptie 1,5 munt kost. Deze zijn 1,25 euro waard en deze kun je uiteraard gewoon gebruiken (2 halve is één hele trouwens :-P). Je proefglas kun je spoelen bij onze unieke spoelplekken voordat je aansluit bij je favoriete brouwer. Deze spoelbakken zijn overigens niet om je handen te wassen 😉

Uiteraard mogen de next level Burgers en andere BBQ specialiteiten van ‘The Beast’ niet ontbreken op het jubileum. Het team van beterwordthetniet-bbq.nl bakt ze weer heerlijk bruin voor je!  Even een glaasje cola tussendoor? Héél verstandig! Volop frisdrank (voor de BOB) en hartige/ zoete versnaperingen te verkrijgen. Ook is er een fijn glaasje wijn voor diegene die geen bier lust. Hadden we al verteld dat er ook nog een Cider-bar aanwezig is? Voor de kinderen is er Gratis ranja te krijgen. Ben je een vegetariër? Vraag dan gerust bij de BBQ trailer wat de mogelijkheden zijn. Houd Facebook in de gaten voor het menu!

Met de auto naar een SpeciaalBierFestival…Really? Dat kan uiteraard alléén als je de BOB bent. Indien je met de fiets komt kun je deze kwijt aan de Heeklaan in de aangegeven gebieden. Op het terrein zelf zijn fietsen verboden en zullen dan ook worden verwijderd. Het stallen van fietsten is overigens geheel op eigen risico! Let wel dat je met de fiets ook een verkeersdeelnemer bent! Naast een boete of rijverbod riskeren, willen we natuurlijk vooral dat jij (en andere weggebruikers) veilig thuis komen! 

Parkeren kan niet op of bij het Festivalterrein!  Voor bezoekers die een BOB hebben meegenomen willen we aanraden de instructies op te volgen van de verkeersregelaars (Of in de wijk rondom te parkeren). Laat je je afzetten? Doe dat dan veilig na een afslag! Stilstaan op de weg is verboden en levensgevaarlijk! Fietsenstalling* is er overigens voldoende aanwezig. (*eigen risico).

Vanaf Station Helmond rijdt ieder uur Bus 24 richting Eindhoven. Bushalte ‘de Bergen’ dit is 2 minuten loopafstand naar het Festivalterrein. Naar station ’t Hout is het ongeveer 20 minuten lopen. De laatste bus terug naar het station gaat om 18:57

Wil jij ook op ons festival staan? Klik dan op de afbeelding hierboven