WIE-WAT-WAAR?

Attentie! Zaterdag 25 Mei 2024 even blokkeren in je agenda! (en de zondag er na misschien ook wel). Voor de 7e keer Toveren wij het terrein van de Houtse schutterij weer om tot BEER & BURGERS (Spring Edition). Vanaf 14:00 tot 21:00 uur kun je weer de lekkerste bieren komen proeven! Naast de aanwezige brouwers, burgers, cider-bar en een stevig stukske (live) muziek is er natuurlijk nog veel meer lekkers te vinden!

Het Festival wordt gehouden op het schitterende terrein van Gilde Sint Antonius Abt in Helmond-’t Hout. We zijn erg zuinig op dit mooi plekje in de natuur dus gooi je afval in de afvalbak en je peukjes in de asbak 😉 Dankjewel!

FESTIVAL Terrein
Antonianenpad 1
5706 EZ Helmond (’t Hout)
TIP Kijk ook even bij Bereikbaarheid!

De toegang tot het terrein zelf is gratis en voor iedereen toegankelijk. Wel heb je een Proefglas nodig om bier te kunnen proeven. Een proefglas krijg je bij de entree op vertoon van je toegangsbewijs (ticket) dat je kunt aanschaffen in de Ticket Shop. De urinoirs en toiletten zijn Gratis te gebruiken.

DUDE WHERE’S MY TICKET? Heb je geen ticket ontvangen in je mail? Kijk eerst even of je spamfilter niet te ijverig is geweest. Het komt wel eens voor dat ze onterecht bij spam of ongewenste email terecht komen. Staan ze daar niet bij?… Neem dan even contact op via stichtingtastyevents@gmail.com of stuur ons een berichtje via Facebook. Dan kijken we even wat er mis is gegaan.

Op het festival betaal je met munten en proef je het bier (of cider) in de aangeschafte proefglazen (15cl). Munten kosten 3.00 euro. Munten worden niet retour genomen. Ook zijn de glazen niet inwisselbaar maar jouw eigendom en mag je deze thuis trots op de schouw zetten! Voor wijn of frisdrank heb je géén proefglas nodig.

Het kan zijn dat je een halve munt terug krijgt als bijvoorbeeld een consumptie 1,5 munt kost. Deze zijn 1,50 euro waard en deze kun je uiteraard gewoon gebruiken (2 halve is één hele trouwens :-P). Je proefglas kun je spoelen bij onze unieke spoelplekken voordat je aansluit bij je favoriete brouwer. Deze spoelbakken zijn uiteraard niet om je handen te wassen 😉

Uiteraard mogen de next level Burgers en andere BBQ specialiteiten ook dit jaar niet ontbreken. Dit jaar hebben we een spectacul(in)aire Foodtruck. Heerlijke Burgers, Pizza’s en ander lekkers van Spijs van Gijs!

Even een glaasje cola tussendoor? Héél verstandig! Volop frisdrank (voor de BOB) en hartige/ zoete versnaperingen te verkrijgen. Ook is er een fijn glaasje wijn voor diegene die geen bier lust. Hadden we al verteld dat er ook nog een Cider-bar aanwezig is? Voor de kinderen is er Gratis ranja te krijgen.

Met de auto naar een SpeciaalBierFestival…Really? Dat kan uiteraard alléén als je de BOB bent. Indien je met de fiets komt kun je deze kwijt aan de Heeklaan in de aangegeven gebieden. Op het terrein zelf zijn fietsen verboden en zullen dan ook worden verwijderd. Het stallen van fietsten is overigens geheel op eigen risico! Let wel dat je met de fiets ook een verkeersdeelnemer bent! Naast een boete of rijverbod riskeren, willen we natuurlijk vooral dat jij (en andere weggebruikers) veilig thuis komen! 

Parkeren kan niet op of bij het Festivalterrein!  Voor bezoekers die een BOB hebben meegenomen willen we aanraden de instructies op te volgen van de verkeersregelaars (Of in de wijk rondom te parkeren). Laat je je afzetten? Doe dat dan veilig na een afslag! Stilstaan op de weg is verboden en levensgevaarlijk! Fietsenstalling* is er overigens voldoende aanwezig. (*eigen risico).

Vanaf Station Helmond rijdt ieder uur Bus 24 richting Eindhoven. Stap uit bij bushalte ‘de Bergen’ dit is 2 minuten loopafstand naar het Festivalterrein. Naar station ’t Hout is het ongeveer 20 minuten lopen. 

Wil jij ook op ons festival staan? Klik dan op de afbeelding hierboven